skip to Main Content

GC02 urban cykel i ren kulfiber

Nyd livet i byen på din helt egen Gitz urban cykel. Sammensæt den som du ønsker og vælg mellem flere farver med matchende dæk i samme farve. En Gitz urban cykel er lakeret i klare farver i helt enkelt design.

GC02 urban cykel i carbon color versionen har en delvis lakeret overrør samt er diskret lakeret på indersiden af både for- og baggaffel. Vælg udgaven i enten den flotte minimalistiske og matte udgave eller i den klassiske og højglanslakerede udgave valget er dit for din nye urban cykel.

En let og stærk urban cykel fra Gitz Cycling

Nyd dine ture gennem byen på en let og hurtig urban cykel i ren kulfiber. En let og hurtig cykel giver også en god manøvredygtighed, samt en god acceleration, der kan være afgørende på en tur gennem byen.

Ydermere giver det indbyggede automatgear mulighed for at koncentrere sig om at køre uden at skulle tænke på at skifte gear. Gearet skifter helt af sig selv, når man når en hastighed på omkring 15-18 km/t.

Den lette og stærke bycykel gør det også nemmere, hvis den skal bæres op ad trapperne fra perronen eller tage den med op i din lejlighed. Nemmere kan det ikke blive med designer cykler i kulfiber fra Gitz Cycling.

Back To Top