skip to Main Content

GC02 kulfibercykler i enkelt og minimalistisk design

Kom hurtigt igennem byen på kulfibercykler fra Gitz Cycling. Sammensæt den som du ønsker og vælg mellem de flotteste farver med matchende dæk i samme farve. Kulfibercykler er lakeret i helt klassiske farver i minimalistisk design.

GC02 kulfibercykler i full color versionen er fuldlakeret i én af de 7 klare og klassiske farver. Vælg bycyklen i enten den elegante og matte udgave eller i den elegante højglanslakerede udgave. Uanset hvad vil det helt sikkert være den bedste pendlercykel.

Lette kulfibercykler fra Gitz Cycling utroligt stærke

På turen frem og tilbage til jobbet er en let og hurtig cykel helt optimal og det giver en ren nydelse. Den lette pendlercykel i ren kulfiber giver også en god manøvredygtighed, samt en god acceleration, hvilket er en klar fordel på turen gennem byen.

Det indbyggede automatgear skifter helt af sig selv, når man når en hastighed på omkring 15-18 km/t, hvilket betyder, at du kan koncentrere dig udelukkende om din kørsel uden at skulle skifte gear.

Disse unikke og minimalistiske kulfibercykler gør det også nemmere, når man tager cyklen med toget eller skal bære den op ad trapper eller rundt i byen eller ønsker at tage den med op i sin lejlighed. Design din egen cykel helt som du ønsker.

Back To Top