skip to Main Content

Design din egen cykel og vælg den farve, der passer dig.

Hele vores koncept hos Gitz Cycling bygger på, at man kan skræddersy sin egen cykel så meget som muligt. Design din egen cykel og sæt dit helt eget præg på din cykel – det giver en stor tilfredsstillelse.

Design din egen cykel hos Gitz Cycling

Få din cykel lakeret i din yndlingsfarve

Når du sidder på vores hjemmeside, så kan du vælge mellem 7 klare og flotte farver, hvor dækkene har en staffering i matchende farve.

Vores cykler er lakeret i 2 forskellige designs – enten i den helt enkle lakering, hvor det er toppen af overrøret og indersiden af for- og baggaffel, der er lakeret, mens resten er i kulfiber overfladen eller den kan være fuldlakeret helt i én af de 7 farver.

Design din egen cykel ved at vælge den eksklusive matte overflade eller den elegante højglans lakerede overflade.

 Design din egen cykel med forskellige hjul

CC02 kulfibercyklen er fremstillet med både stel, saddelpind, styr, frempind og hjul i ren kulfiber. Det er én af de eneste cykler på markedet, der så gennemført i kulfiber.

Det er dog muligt, at designe og vælge mellem andre typer af hjul. Til cyklen kan vælges både kulfiber hjul og hjul i aluminium

Design din egen cykel i den farve du ønsker
Design din egen cykel og få den lavet til dig

Du designer – vi bygger

Design din egen cykel, find den størrelse, der passer dig, vælg din yndlingsfarve, vælg logo farve og få de hjul på som du ønsker. Når du har valgt og sammensat din cykel som du ønsker det, så starter vi med at producere din cykel og lakere den efter dine ønsker.

Så får vi den samlet efter dine specifikationer og får den gået igennem og testet. Dernæst pakker vi den sammen og sender den direkte til din adresse.

Skab din egen identitet

Er du til en cykel sort som kul eller en helt enkel cykel, der er hvid som sne?

Eller hvad med den solgule cykel, der lyser op, det røde lyn af en kulfiber cykel eller en tøse cykel helt i pink.

Uanset, hvilken farve og identitet du ønsker, så kan du skabe den her hos Gitz Cycling. Design din egen cykel og få den præcis som den passer til dig på dine ture gennem byen.

Vælg din yndlingsfarve og design din egen cykel

Back To Top