skip to Main Content
Flere Og Flere Cykler I København

Flere og flere cykler i København

Flere cykler i København

Flere og flere tager cyklen over broerne i København, hvilket også er et udtryk for at er der flere cykler i København.

Brugen af cykelbroerne i København slår rekorder. På bare et år er trafikken på cykelstierne steget med omkring 40 procent, hvilket vidner om boomet i brugen af cykler i København. Ja, faktisk er der nu flere cykler i København end der er biler.

Cykelslangen, Inderhavnsbroen og Bryggebroen. Cykelbroerne sætter rekord for antallet af cyklister, der tager turen henover. På bare et år er antallet af københavnere på jernhesten steget med omkring 40 %. – Tallene viser, at jo bedre forhold vi skaber for cyklisterne, jo flere kommer der af dem, siger Teknik- og miljøborgmester Morten Kabell.

Københavns Kommune skriver i en pressemeddelelse, at en måling på Cykelslangen viser, at over 20.000 cyklende krydsede broen på bare en enkelt hverdag i september.

Vi er på rette vej for flere cykler i Købehavn.

Og det stigende antal genveje for cyklisterne er på rette vej, mener Morten Kabell. Han fortsætter “Det er et tegn på, at vi skal tænke i genveje for cyklende i København”. Cykler i København er både pendlere på vej til arbejde og skole, og turister, der har taget bycykler til sig. De benytter, de mange muligheder, der er for at opleve byen på de 2 hjul.

Allerede i 2018 kan københavnerne se frem til et Langebro-alternativ, som hjælper 40.000 cyklister på vej hver dag. Det er rigtigt gode initiativer, der alle er med til at fremme flere cykler i København. Samtidig er det også med til at gøre noget ved trængslen af biler på de store indfaldsveje og i den indre by.

Og ikke mindst kan være med til at give en renere luft i byen.

Back To Top