skip to Main Content

Download katalog hos din cykelhandler på nettet

Gitz Cycling er en helt ny cykelhandler. Vi har designet og udviklet et helt nyt koncept for lette, hurtige og elegante cykler komplet i kulfiber til den aktive pendler eller cykelist i byen.

Få en prisliste med fra din nye cykelhandler

Her kan du både drømme dig hen i vores lækre inspirationskatalog, eller du kan få en oversigt over den enkle urban cykel GC02 lakeret med enkle staferinger på det elegante stel eller fuldlakerede kulfibercykler i de klareste og flotteste farver.

Begge dele kan downloades direkte her på siden.

En cykelhandler på nettet med de flotte og lette cykler

Cyklehandler med de eksklusive cykler

Vi håber at du har fundet inspiration til din nye cykel her hos Gitz Cycling. Men tag dig god tid og gå gennem de forskellige designs eller download vore lækre inspirationskatalog her på siden.

Download katalog

Du er sikkert blevet inspireret ved at sidde og klikke rundt på vores hjemmeside, men tænker også, at det kunne være rart, at bladre i et katalog, når det passer dig.

Download vores katalog her og bliv inspireret:

Download katalog

Download katalog hos din cykelhandler på nettet
Din cykelhandler på nettet, hvor du kan downloade katalog

Download prisliste

Der er så mange flotte farver og sammensætninger til vores elegant kulfibercykler og hvilken skal man dog vælge? Få en liste med farver, sammensætninger og priser.

Download vores prisliste her og vælg din yndlingsfarve:

Download prisliste

Bliv inspireret til din helt egen kulfibercykel

Når du er blevet inspireret af vores hjemmeside, katalog eller prisliste og fundet den cykel du ønsker at designe selv, så gå til vores shop og vælg farve, størrelse og sammensætning. Husk vi leverer frit overalt.

Hos din cykelhandler på nettet kan du downloade katalog

Back To Top