skip to Main Content

En cykelbutik med den gode service

Når du kontakter en cykelbutik fordi du overvejer en ny cykel, så er servicen uhyre vigtig. Der hvor du får den gode service,  vejledning, svar på dine spørgsmål eller de bedste råd er også den cykelbutik, man ofte har tillid til.

Dette er vi også meget bevidste om hos Gitz Cycling og selvom vi er en cykelbutik på nettet, har vi på denne side forsøgt at samle noget af den information, der kan hjælpe dig i dit valg af din nye kulfibercykel fra Gitz.

Skulle du mod forventning ikke finde den information du søger eller der er andet du er i tvivl om eller blot ønsker en snak omkring, så er du altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, vejledning og gode råd.

Produceret direkte til dig

En Gitz cykel er ikke blot en lagervare, men din nye cykel bliver designet, produceret og leveret direkte til dig på kun 4 uger.

Fri levering

Vi har gjort det utroligt nemt for dig at købe din nye cykel. Vi tilbyder at levere den gratis og direkte til dig overalt i verden – kvit og frit.

Find den rette størrelse

Den rette størrelse cykel er vigtig. Her kan du se hvilken størrelse cykel du skal have, så den passer præcis til dig – udfra dine egne mål.

Download katalog

Download eksklusivt katalog og drøm dig til din nye cykel. Så kan du i ro og mag sidde og gennemgå de forskellige cykler og farver.

Kundeservice

Der vil altid opstå nogen spørgsmål om cyklerne og vi har her forsøgt at samle nogen af svarene på de mest stillede spørgsmål vi har fået.

Vilkår

Læs om hvordan du handler de eksklusive cykler hos Gitz Cycling. Se betaling, garanti samt leveringsbetingelser her.

Back To Top