skip to Main Content

Find svar på dine spørgsmål her i din cykel shop

Der kan være flere spørgsmål, når man besøger sin cykle shop for at vælge sin nye cykel. Det oplever vi naturligvis også hos Gitz Cycling. Vi har forsøgt at gøre det nemt, at få svar på de mest almindelige spørgsmål her på vores kundeservice side.

Finder du ikke svaret her, så svarer vi alligevel.

Her har vi forsøgt at samle mange svar omkring teknik, design, levering og betaling. Gitz Cycling er en cykel shop på nettet, men alligevel vil vi gerne give den bedste kundeservice vi kan og give svar på de almindelige spørgsmål. Skulle du ikke kunne finde svar på dine spørgsmål her, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Din cykel shop på nettet med den bedste kundeservice

Man har brugt kulfiber igennem flere år specielt til landevejs- og MTB cykler, da de er meget stærke, stive og lette.

De egenskaber udnytter Gitz Cycling nu til vores cykler, da en let og stærk cykel også er hurtig, manøvredygtige, hurtig i accelerationen og nem at håndtere og bære – perfekt til en tur gennem en befærdet by.

Design cykler fra Gitz Cycling er som nogen af de eneste fremstillet komplet i kulfiber.

Derfor kan vi producere en bycykel på kun 7 -8 kg

Kulfiber er et utroligt stærkt materiale. Faktisk stærkere end stål og aluminium.  Materialet har været brugt til cykler i en del år efterhånden, men primært til motions og professionelle sportscykler. Gitz Cycling bruger det nu til at skabe stærke og lette cykler til byen.

Størrelsen er udfra din benlængde. Du skal måle på indersiden fra gulvet og op til lysken.

Du finder den rigtige størrelse cykel, der passer til dig lige her.

Alle cyklerne fås i 7 farver i farverne sort, grå, hvid, rød, gul, blå og pink med streg på dækkene i matchende farver.

Der er 2 udgaver – enten diskret lakeret på overrøret samt på indersiden af for- og baggaffel eller helt fuldlakeret i den valgte farve. begge udgaver fås i både helt mat eller i skinnende højglans.

Derudover er kan man vælge mellem hhv. sort og hvid lakering af logo på stellet.

Ja, du kan frit vælge mellem alle farver, designs og glanstyper. Det gør du samtidig med at sammensætter din cykel, som du ønsker og du vælger den størrelse af cykel, der passer til dig.

Vi har 2 muligheder for hjul til vores cykler. Enten den helt komplette med hjul i matlakeret kulfiber eller i sortlakeret aluminium.

Du vælger selv samtidig med at du vælger størrelse og farve på din nye cykel.

Gitz Cycling er en cykel shop på nettet, men vi forsøger at levere cyklerne fuldstændig som hvis du hentede den ved din lokale butik.

Cyklerne kommer stort set samlet, men du skal kun selv sætte forhjul og styr på og vi leverer naturligvis det nødvendige værktøj med.

Få svar på dine spørgsmål hos din Gitz cykel shop
Den bedste kundeservice på en cykel shop

Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt at handle hos Gitz Cycling cykel shop. Der er nemlig kun én pris og det er prisen på salve cyklen. Der kommer ikke nogen gebyrer eller andet på – vi leverer nemlig kvit og frit til den adresse du vil.

Vi leverer world wide  – du bestemmer hvor du vil have din nye cykel leveret.

Alle cykler leveres stort set samlet. Forhjulet skal lige sættes på og det samme skal styret. Vi leverer naturligvis det nødvendige værktøj med.

Hele cyklen bliver leveret i en kraftig emballage, der kan genbruges, hvis man vi transportere sin cykel senere.

Alle cykler bliver produceret, lakeret og sammensat præcis i følge dine ønsker og vi leverer direkte til din dør.

Det gør vi på kun 4-5 uger fra endelig ordre.

Du kan betale som i en hvilken anden cykel shop. Vi tager imod alle gængse kredit kort. Det er også muligt at få en faktura tilsendt og så betale ved bankoverførsel til vores bankforbindelse.

Da cyklerne bliver produceret direkte på ordre til dig, så betales ved indgåelse af ordren.

Vi har en certificeret og godkendt betalingsløsning, hvor alle oplysninger går gennem en krypteret SSL betaling, så ingen ser dine data overhovedet.

Vi designer, producerer og leverer direkte til dig uden fordyrende mellemled. Det er også grunden til at vi kan levere en cykel komplet i kulfiber til den fordelagtige pris vi kan.

De er naturligvis testet til gældende normer for cykler i kulfiber.

Her er en cykel shop med kundeservice udover det sædvanlige

Back To Top