skip to Main Content

Køb din cykel online og få den leveret frit

Hos Gitz Cycling tænker vi meget over at yde en god service og gøre det nemt at handle hos os. Vi sælger vores kulfiber cykel online direkte gennem vores hjemmeside, men det skal naturligvis ikke forhindre os i at yde den bedste service. Dette gælder naturligvis også når det kommer til forsendelse og levering af din nye kulfiber cykel.

Hos Gitz køber du din nye cykel online

Hvorfor købe sin cykel online

Hos Gitz Cycling kan du købe din cykel online, men vi har gjort det nemt for dig at vælge den model og farve du ønsker, den størrelse, der passer til dig og ikke mindst få den leveret direkte til din dør.

Nemmere kan det faktisk ikke være at købe din nye eksklusive kulfiber cykel online.

Én cykel – Én pris

Ofte kan det være svært når man handler på nettet at vide, hvilke omkostninger der kommer på til forsendelse eller andet. Vi har gjort det så enkelt som overhovedet muligt – den pris der står på din nye Gitz cykel er også den pris du kommer til at betale – hverken mere eller mindre.

Ingen skjulte omkostninger, ingen gebyrer, ingen afgifter – kun prisen på din nye cykel.

Vælg cykel online hos Gitz Cycling og få den i den egen farve
Køb din kulfiber cykel online her hos Gitz

Emballage

Det skal være en oplevelse at en cykel online hos Gitz Cycling. hele vejen fra man sidder og bliver inspireret på vores hjemmeside, sidder og bladrer i vores katalog og til man får sin nye cykel leveret.

Emballagen er kraftig og stærk og dog elegant og kan bruges igen, hvis du skal transportere eller sende din nye kulfiber bycykel.

Køb din cykel online – og kør med det samme.

Om du vælger en urban cykel i den enkle lakering eller én af de fuldfarvede kulfibercykler, så bliver den leveret stort set færdig samlet. Du skal ikke bruge din tid på at samle og skrue en hel cykel sammen.

Vi vil have samlet din nye carbon cykel og gjort den klar til dig. Du skal blot skrue styret på og så er du kørende. Vi har naturligvis vedlagt det nødvendige værktøj.

Hos Gitz kan du købe din cykel online og få fri levering

Back To Top