skip to Main Content

Gitz Cycling designer city cykler i høj kvalitet

Gitz Cycling er en virksomhed der er drevet af en passion for at cykle kombineret med at tænke nye idéer og designs ind i daglige rutiner. Vores city cykler er et godt eksempel på dette.

City cykler er designet af Gitz i Danmark

Aldrig på kompromis med kvalitet og design

Gitz Cycling er skabt af Søren Gitz-Johansen, der har et sort kendskab til materialer, design, produktion fra en uddannelse som ingeniør kombineret med et langt arbejdsliv med produktion og produktudvikling bag sig.

Altid nytænkede og med fokus på kvalitet, detaljer og et ønske om aldrig at gå på kompromis med hverken kvalitet og service har skabt de helt nye city cykler rent i kulfiber.

City cykler i helt nye materialer

Et stort kendskab til materialer og egenskaber har betydet, at den konsekvente benyttelse af kulfiber til de minimalistiske city cykler er ret unik og enestående.

Kulfiber til cykler har primært været brugt til sports og motionscykler, hvor city cykler ofte er fremstillet i mere tunge materialer, men hvorfor egentlig det?

Gitz cycling city cykler er lakeret i de friske farver
De lækre city cykler fra Gitz er designet i Danmark

Alt hvad der kan cykles på

Gitz Cycling er også en rigtig familievirksomhed, hvor traditionen med at køre på cykel i mange år har været både på landevejen, i skoven på mountainbike samt triatlon har ligget naturligt hos hele familien.

Design og udvikling af de nye bycykler bygger i høj grad på mange års erfaring.

Nye city cykler baseret på erfaring

Viden om materialer, sans for kvalitet og design samt mange års erfaring fra cykling i bjerge, på landevej, i skov og kørsel på bycykel ligger til grund for udviklingen af de helt nye city cykler komplet i kulfiber fra Gitz Cycling.

De elegante city cykler fra Gitz i Danmark

Back To Top