skip to Main Content

Eksklusive carbon cykler til det aktive byliv

Når du vælger carbon cykler fra Gitz, så vælger du også en livsstil. En livsstil, hvor du har en let og hurtig cykel, der er perfekt til at komme rundt i byen. Let at tage med toget, bære op ad trapper, tage med i elevator eller tage med op i lejligheden og ikke mindst let og hurtig på gader og stræder.

Vælg din nye carbon cykel i enten den enkle lakering, hvor der kombineres kulfiber looket med én af de 7 klare farver eller vælg en fuldlakeret udgave. Du kan også vælge mellem den elegante matte lakering eller den elegante højglans lakerede udgave.

Det rigtige valg til byen er carbon cykler fra Gitz Cycling

Du kender det sikkert, at du bliver nødt til at skulle bære din cykel op fra perronen. Du tager den på nakken eller forsøger at  bære den, men halvvejs oppe er den simpelthen for tung. Med carbon cykler fra Gitz Cycling, så tager du bare cyklen på skulderen uden problemer, da den er én af de letteste cykler til bylivet grundet det konsekvente materialevalg med kulfiber til både hjul, stel og styr.

En let og stærk cykel giver også en hurtig og letdrevent cykel, der er nem at komme rundt med i byen. Den lethed og stivheden i stellet som kulfiberen giver cyklen, betyder også nemmere manøvredygtighed, og hurtigere acceleration. Det er egenskaber der er afgørende for en hurtig og sikker tur gennem byen med meget trafik.

Når du vælger carbon cykler fra Gitz Cycling, så får du også en cykel i unikt design, der er sammensat helt som du selv ønsker det. I den farve du ønsker og komplet i kulfiber.

Showing 1–12 of 14 results

Back To Top